torsdag 15 november 2012

1år sedan..

.. vi fick reda på att du skulle komma till världen, att du fanns och växte i min mage. Älskade dotter, att det är så länge sedan vi fick reda på att vi skulle blir föräldrar, att jag skulle bli mamma. Jag var överlycklig över att du fanns där inne. Nu är du här ute med oss och vi älskar dig oändligt och mer.

När jag första gången fick höra att vi skulle få dig, så började tårarna rinna. Jag hade aldrig känt en sådan glädje innan, det var det bästa besked jag kunde få. Jag hade haft ont i magen, ungefär som mensvärk, men ingen mens hade kommit. Så jag gick för att kolla upp det och vi fick det positiva beskedet. Det var ingen tvekan om att jag skulle behålla dig, att jag skulle ge dig liv.

Nu ett år senare så är jag en otroligt lycklig mamma till dig underbara Zoe, till världens finaste lilla dotter. För ett år sedan hade jag aldrig kunnat tänka mig detta underbara liv med dig. Jag var överlycklig över att du existerade i min mage, men att jag skulle ha så här mycket känslor för en så liten individ som dig trodde jag aldrig. Kärleken till dig min dotter är oändlig och större än så. Du är finaste och viktigaste i mitt liv, du är som luften i mina lungor. Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dig nu.

Zoe Milla Kapstad, älskade underbara finaste dotter. Mamma älskar dig nu och för alltid!

2 kommentarer:

  1. Åh va kul! Våra ungar är födda samma månad! Skiljer bara 22 dagar på de små söta liven (om jag räknat rätt) :)

    SvaraRadera
  2. Haha ååh. Jag är verkligen mongo i huvudet! Såg att det stod 2 juli 2012,
    men sen tror jag att mina ögon lurade mig kraftigt och såg det de ville se.
    Så måste det ha vart, eller vad tror du ? :P

    SvaraRadera