söndag 7 oktober 2012

Vissa människor borde hyllas högt

Måste bara nämna att en underbar människa som skriver under namnet Em verkligen har lyst upp min dag. Har inget minne av att någonsin ha fått så fina kommentarer som denna kvinna har skrivit till mig. Den första gjorde min dag och den andra gjorde nog min kommande vecka. Hennes kommentarer fick mig att verkligen vilja blogga vidare och känna att det finns i alla fall en individ där ute som uppskattar min blogg. Måste bara tacka dig igen och upplysa att du fick mig att le som ett fån.

Här är hennes kommentarer:
"Vilken inspirerande blogg! Hoppas du tar dig dit du vill med dina fotograf drömmar. Jag är inne på min Plan C i livet nu, men känner att äntligen kanske jag hittat vad jag vill göra trots att Plan A & B gick åt skogen :)

Stor söndags kram!
"

"*Skrattar* nu blir jag glad för att du blir glad, så nu har vi gjort varandras dag! :D

Håller med om att de står lite mer om dina tankar i de gamla inläggen än i vad du skriver just nu. Men samtidigt så var det i DEN HÄR bloggen jag fastnade, så uppenbarligen gör du något som lyser upp andras dagar :) Du är småbarns mamma nu och hamnar nog i skriv koma en stund, andas bara ut lugnt och dra ett djupt andetag in (på riktigt) och vänta lite.. så ska du se att det kommer tillbaka till dig. Kanske även nya insikter följer med på vägen dit! Stor kram på dig, la till dig med på bloglovin :D
"

2 kommentarer:

 1. Sv; tack så mycket söta du ^^
  hoppas du får en trevlig måndag.

  SvaraRadera
 2. Men guh MEN GUH! haha!
  Vilken chock! Du tycker jag gjort din dag och vecka? Skojar du? Jag svarar bara på fina kommentarer när jag har tid (så som dina) och först nuuu sätter jag mig ner och kikar in hos dig igen. Wow! DU gjorde precis min dag fina fina FINA du! Går rysningar igenom kroppen och jag blir innerligt leende av att veta hur mina ord kunde påverka dina dagar i en positiv riktning, känns verkligen helt kolosalt underbart! :D <3

  Och det här med ångest, drar andan ur en totalt. Härligt att du har någon att krypa in hos, kanske hittar jag någon en dag som orkar vara kvar i mitt liv :) Får jag fråga vad du äter för medicin? Jag åt atarx tidigare men blev så trött på det, har även fått tyngre grejer men de somna jag bara på haha. Så just nu är det helt medicin fritt för mig.. vilket har sina dåliga stunder.

  SvaraRadera