fredag 5 oktober 2012

Nu kanske jag får veta

Var hos läkaren idag för att diskutera min leder och min mage. Tydligen så verkar det som att det kan höra ihop. Eftersom min pappa och min farmor har Crohns så nämnde jag självklart det och då frågade han lite frågor om olika symtom som kan ha med det att göra. Det var mycket som stämde med det, eller också kunde eventuellt vara Ulcerös Kolit. Har läst lite om båda sakerna och det stämmer nog mer in på det sistnämnda om jag skulle få säga det själv. Men fick ta en massa blodprover så det återstår att se. Jag vill inte ha något av det, men skulle det vara så skulle jag faktiskt bli glad. Inte över själva diagnosen, utan för att jag får reda på vad som är fel med min mage och kan få hjälp med det.

Visade det ingenting på proverna så skulle dom gå vidare på ett eller annat sätt för att komma underfund med vad felet är. Jag klarar ju inte av leva med detta eftersom det påverkar min vardag så otroligt mycket.

Det var i alla fall en trevligt och duktig läkare jag vill träffa. Så jag hoppas det blir min ordinarie läkare här i Eksjö nu. För han ville verkligen ta reda på vad som var fel. Dom andra jag träffar i Vimmerby har alltid kollat lite och sedan skitit i det även att jag velat ha det utrett, nästan som att dom skiter i att man mår dåligt. Men den här läkaren ser jag ljust på och hoppas att vi kan lyckas hitta vad som är fel. Skulle underlätta så mycket.

4 kommentarer:

 1. Hoppas att du får hjälp med dina problem, vet själv hur det är att leva med magbekymmer som inte verkar ha någon orsak och läkarna har gett upp. Det känns hopplöst, oavsett vilken diagnos man får är det nog en lättnad. Får man vara så nyfiken och fråga vad det är för problem du har?

  SvaraRadera
 2. Hoppas de hittar vad felet är så du får hjälp.

  Sv.
  Nils converse köpte jag på tradera. De är använda någon gång men ser helt nya ut.

  SvaraRadera
 3. Har själv bara problem med illamående, antar att det bör vara något annat då. Sitter lite och hoppas hitta nån som lider av samma bekymmer som jag som har bättre tur och hittar problemet ;) Håller tummarna för dig att du får svar på vad dina problem beror på!

  SvaraRadera
 4. Sv: Jodå, jag bor i Sverige, Härnösand närmare bestämt :) Vadådå, vad fick dig att tro att jag bor någon annanstans? :P

  SvaraRadera