torsdag 4 oktober 2012

Drömmar.

Läste ett inlägg som ffilippa hade skrivit om drömmar. Det fick mig att tänka på dom drömmar jag hade en gång i tiden, som fortfarande finns kvar, men som har fått stanna och bara vara drömmar. Jag drömde om att bli journalist eller fotograf, eftersom jag alltid har brunnit för att skriva och fota. Jag gick media, men hoppade av eftersom jag träffade min kära fästman och flyttade till Eksjö. Jag trivdes inte på skolan så det fick mig ju inte att vilja stanna heller. Sedan fick jag problem med min mage och kände att inget av det skulle passa mig, utan jag började fundera på vad jag skulle vilja jobba med istället.

Problemet är att jag verkligen vill bli fotograf, det är min stora dröm just nu. Att få leva ut vad jag älskar att göra varje dag, att få gå till jobbet och verkligen älska det. Få vara nöjd med vad jag åstadkommer och få älska mitt jobb. Inte bara få varje dag för att få in pengar, för att kunna ge min dotter mat och sådant skit. Jag vill kunna vilja gå till jobbet, kunna gå upp varje morgon och känna att jag älskar mitt liv och att jag har format det som jag vill.

Fast för måste jag få reda på vad det är med min mage, för att kunna lära mig leva med det. Sedan måste jag verkligen satsa allt på detta, verkligen ge järnet för att komma någonstans. Skulle det inte fungera får jag ju helt enkelt hitta något annat att syssla med. Men jag skulle vilja ge min stora passion här i livet en andra chans, se om jag kan klara det och om jag kan komma någonstans med det. Bara en sista chans, sedan låter jag det vara bara en passion och satsar på att ha ett jobb som jag trivs någorlunda med.

Och även om jag kommer någonstans eller inte, så har jag ju lärt mig lite mer tekniker med fotograferandet och kan använda det i vardagen och ändå må bra av det. Så jag får ju ut något av det i alla fall. Jag skulle kanske bli lite mer nöjd med mina bilder och lära mig en hel del nytt som jag skulle älska att kunna.

3 kommentarer:

 1. ja det är svårt med drömmar, eller att lyckas med dom. Själv känner jag att jag bara går framåt tilbaka och väntat på att något ska hända då jag inte har åldern att göra något av det jag vill. Men du du har chansen du är bara 20 år, inget är omöjligt om man bara vill :D förutom typ flyga och sånt men tror du fatta min poäng..

  SvaraRadera
 2. Sv; Dom är riktitgt sköna ^^ och SUPER varma!!

  SvaraRadera
 3. Vilken inspirerande blogg! Hoppas du tar dig dit du vill med dina fotograf drömmar. Jag är inne på min Plan C i livet nu, men känner att äntligen kanske jag hittat vad jag vill göra trots att Plan A & B gick åt skogen :)

  Stor söndags kram!

  SvaraRadera