måndag 29 oktober 2012

27/10-12, Zoes dopdag.

Vår älskade lilla skatt döptes i Lördags. Det var hur fint som helst och det var många underbara människor som kom för att fira henne. Min fina barndomsvän och Zoes gudmor Terese kom med sin pojkvän från Helsingborg för att vara med och det uppskattades väldigt mycket. Zoe tyckte om att vara i hennes famn och när vi gick från kyrkan till lokalen där vi skulle äta och fika, somnade hon i Terese famn. Hur gulligt som helst. Gudfar var Christers och min gemensamma vän Johan.

Dessutom kom min älskade farmor hit ifrån Öland, första gången hon hälsar på i Eksjö och det var lite mer än ett år sedan jag träffade henne sist. Så det tyckte jag var riktigt roligt. Dessutom orkade min morfar komma också vilket kändes väldigt bra. Så Zoe var omringad av massor med människor som älskar henne och som beundrade henne.

Zoe var verkligen hur duktig som helst, hon skrek ingenting. När prästen höll henne så skrattade hon bara och var allmänt glad. Och när vi sjöng psalmer så tittade hon i boken och var så intresserad av vad vi gjorde. Hon var en liten ängel, är en liten ängel för den delen.

stolta gudföräldrar, en glad Zoe och prästen
Zoe döps
Zoe och prästen
Tårtan
Riktiga stolta gudföräldrar med lilla Zoe

2 kommentarer:

  1. Världen sötaste gudbarn! Är så stolt över henne, hon var riktigt duktig under hela dopet :D Vi ses snart igen <3 Pussa Zoe från mig! Kärlek från skåne / Terese

    SvaraRadera
  2. Åååh mysigt med dop :D Hon är ju så söt lilla Zoe! hoppas att allt är bra med er ^^

    Om du har någon eller några roliga frågor på lager som du vill ställa till mig så kan du gärna ställa dom till mig i frågestunden jag har på bloggen nu ^^ http://malinwestman.blogg.se/2012/october/fragestund.html

    SvaraRadera