onsdag 10 oktober 2012

Kommentarer gör min dag

Efter att ha börjar kommentera mer i andras bloggar och hoppa mig runt på bloggar via bloggtrafik (kommer in på bloggar jag annars inte skulle kollat på) så har det nu blivit så att jag varje dag får minst en kommentar. Det lyser verkligen upp min dag massor och jag känner mig så mycket mer motiverad att skriva här.

Min älskade fästman förklarade för mig att även om ingen skulle läsa min blogg så skulle det vara bra för mig att fortsätta skriva eftersom jag får ur mig saker och mår bättre av det. Han är så fin som lägger märke till saker som jag inte alls tänker på.

Fast det är ju klart att det är roligare att blogga när man vet att andra läser och tycker om det man skriver. Sedan att man får kommentarer gör det hela bara roligare.

4 kommentarer:

 1. Hej. Visst är det kul att läsa kommentarer. Ha en fin dag!
  /Stephanie

  SvaraRadera
 2. Självklart lägger jag märke till saker du mår bra av <3

  SvaraRadera
 3. hahaha men vad HÄRLIGT att du blev SÅ glad! :D

  och om du bara visste hur det känns i mitt hjärta och i djupa delar av hjärnan när du skriver dina känslor för mina ord. Blir fylld av fina rosa moln :D Gulle dig!

  SvaraRadera
 4. Klart du får.. gå igenom dom andra rubrikerna med :) Du verkar vara en fin och stark tjej med en ärlig och härlig blogg. Följer knappt nån, men lägger till dig på bloglovin.

  Sköt om dig och familjen! :)

  SvaraRadera