söndag 7 oktober 2012

Gamla inlägg, gamla bloggen

Jag titta in på min gamla blogg för att jag letade efter en sida som jag hade tappat bort, jag hittade den inte. Däremot hittade jag hut många bra inlägg som helst, som jag skrivit. Det är så att jag inte tror att det kan vara jag som suttit framför min lilla dumburk och skrivit dom, för dom är så fantastiska. Sedan när jag läser flera av dom så känner jag att vart tog det vägen? Varför skriver jag inte lika intressesant och bra nu?

Jag känner mig lite besviken på mig själv som inte skriver om saker jag reagerar och tänker på längre. Är det bara för att jag blivit mamma som jag hindrar mig själv? Det ska väl inte behöva vara så. Jag vill skriva så otroligt bra igen, jag vill skriva om nästan allt som kommer upp i mitt huvud. Mina inlägg då var fantastiska, nu känns det som jag bara skriver massa skit som ingen egentligen tycker är intressant. Känns som att jag blivit en tråkig opersonlig liten gegga.

Ett tag kändes det som jag hade tappat min identitet, i början. Att allt jag gillade med mitt utseende och min stil hade försvunnit. Jag håller på att hitta tillbaka till den, vilket känns bra. Men det finns vissa saker jag fortfarande inte kommit till. Självklart finns det inte tid att fixa till sig varje dag som innan, utan det får jag ta tillbaka när Zoe blir äldre. Men måste man tappa bort sig själv helt för att man blir mamma? Det skrämmer mig faktiskt lite. För tappar jag bort min stil och sådant, vem är jag då?

Tänkte bara visa lite hur mina gamla inlägg ser ut och ni kan ju kanske klicka er vidare om ni vill, slänger in en liten dikt jag skrivit på den bloggen också.

Inlägg:
Fack och Kategorier
Du som hade allt att säga, säger ingenting..
Staden jag kallar för min
För att du gör hösten vacker
Vi som blivit hjälpta då?
Att få glöden att bli en stor eld
Våga ha åsikter
Ibland blir det bara så otroligt bra..
Har vi glömt vad äkta kärlek är?
Äkta kärlek, jag fann dig

Dikter:
Mitt flickrum andas fortfarande minnen
Café
Förändras av dig

Är det något du som läser denna bloggen vill att jag skriva om? Eller är det några av dessa inlägg du vill att jag ska skriva något om nu, och se vad jag tycker och tänker nu? Finns något inlägg i min gamla blogg jag inte nämnt som du vill se mig skriva om? Behöver lite tips och idéer!

2 kommentarer:

 1. *Skrattar* nu blir jag glad för att du blir glad, så nu har vi gjort varandras dag! :D

  Håller med om att de står lite mer om dina tankar i de gamla inläggen än i vad du skriver just nu. Men samtidigt så var det i DEN HÄR bloggen jag fastnade, så uppenbarligen gör du något som lyser upp andras dagar :) Du är småbarns mamma nu och hamnar nog i skriv koma en stund, andas bara ut lugnt och dra ett djupt andetag in (på riktigt) och vänta lite.. så ska du se att det kommer tillbaka till dig. Kanske även nya insikter följer med på vägen dit! Stor kram på dig, la till dig med på bloglovin :D

  SvaraRadera
 2. LÄste dina gamla inlägg och fastnade för det här;http://slanerdenjaveln.blogspot.se/2011/11/vi-som-blivit-hjalpta-da.html

  Varför? Därför att jag själv nyligen fått en diagnos, och för mig var det som att komma hem. Även om jag inte blivit helt hjälpt än, så VET jag nu vad det är för fel på mig, och det måste uppmärksammas som något positivt, jag struntar nämligen i om många eller ingen alls får samma diagnos, för MIG personligen är det otroligt viktigt att jag har ett namn på vad som är fel på mig och kan bli förstådd och hjälpt.

  Jag tycker du dömer dig själv för hårt, jag läser din blogg utan att känna dig överhuvudtaget, så tydligen gör du ju något rätt :D

  SvaraRadera