torsdag 23 januari 2014

Svar på kommentar!

"Jag förstår att det kan vara svårt i en liten stad som Eksjö, men det är bara fortsätta försöka! Bjud med folk i skolan på fika? Har ni funderat på att flytta? Tycker din man får rycka upp sig lite, du förtjänar vänner och han klarar nog mer än vad ni båda tror. Det finns många med diskbråck, han får väl börja träna och äta lite nyttigt, göra det bästa av situationen så han orkar med familjen och du får lite tid över dör att träffa vänner!"

- Anonym

Jo, vi har funderat på att flytta men det är ju inte bara packa ihop och flytta eftersom vi har hjälp ifrån soc. Då måste en av oss ha fått ett jobb på annan ort för att det ska vara godkänt. Så det är inget som vi direkt bara kan göra för att vi känner för det, men visst det har vi funderat över.

Sedan är det inte bara för min man att träna och äta bättre, eftersom att han har så pass mycket värk av det som han har. Han har både bra och dåliga dagar och det är klart att dom bra dagarna tar han Zoe om jag vill göra något. Och sedan är det så att alla med diskbråck har det olika, min man lider väldigt mycket av det trots att han har opererat sig och har svårt att röra sig. Sedan har han artros i axlarna som för att det inte direkt blir lättare för honom att leka med en liten busig flicka på 19 månader.

Angående det att fika med folk från skolan, har frågat några som jag pratat lite med men dom har tackat nej med anledning att dom inte riktigt har tid eftersom dom har barn, hem, träning och diverse andra saker som dom måste hinna med. Sedan verkar många av personerna där uppe, dom flesta är några år äldre än jag, redan har vänner sedan flera år och då inte heller några planer på att skaffa fler.

Tycker att eftersom du inte vågar säga vem du är och är anonym inte ska komma och påpeka om saker du inte direkt vet något om!! 

1 kommentar:

  1. Nej då är det väl så då, tycker bara att det är tråkigt. Alla förtjänar att ha vänner och tid att träffa dem. Menar absolut inget illa.

    SvaraRadera