onsdag 5 september 2012

Läkarbesök med Zoe

Idag var vi på läkarbesök med lilla Zoe och allt var jätte bra och precis som det ska. Fast hon ligger mest på en sida så vi skulle försöka få henne att ligga lite mer på den andra och sedan få det att jämna sig lite. Det är dock inte så lätt med en envis unge som dessutom sover bäst på ena sidan och vill helst vända huvudet tillbaka när vi ändrar på det. Fast vi ska lyckas, vi är två envisa mot en!

I alla fall så är hon nu 59,5cm lång och väger 5692gram. Så vår lilla tjej blir bara större och större, en sak som verkligen märks när man ska bära henne.

Men det är så underbart att hon blir större också, eftersom hon hänger med mer och är mer vaken. Hon vill gärna sitta mycket, för då ser hon mer vad som händer. Och när man säger hej till henne börjar hon skratta och prata massor. Det är så att ens hjärta smälter och man glömmer verkligen hela omvärlden när hennes stora leende kommer fram. Hon är så fin vår lilla dotter. Älskade underbara Zoe, jag är världen stoltaste mamma som har dig.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att allt var bra, så söt hon är :)

    Svar: Det är en Bumbo Babysitter och finns i flera färger. Vi köpte även till en bordsbräda som man sätter fast på stolen så kan bebisen ha lite leksaker att plocka med :) Googla så hittar du återförsäljare och ser fler bilder!

    SvaraRadera