onsdag 18 juli 2012

Första BVC mötet..

Idag var vi med lilla på BVC för första gången. Hembesöket var ju förra veckan och det gick bra. Idag var vi lite nervösa över vikten, men den var jätte bra. Hon är uppe på 3846gram nu, något på 200gram på en vecka har hon gått upp. Sedan kollade dom längden och nu var hon hela 54cm lång och hennes huvudmått var 36cm. Vår lilla tjej växer massor.

Sedan var vi på barn- och ungdomsmedicinska också för att kolla EKG igen, eftersom det var lite svårt att tyda det förra gången. Allt var normalt och vår älskade dotter är helt friskt och perfekt. Så nu ska vi inte tillbaka dit för att hennes fötter ibland blir blå i alla fall. Nu blir det bara att gå dit om det händer något. Så nu pustar jag ut och kan njuta till 100% av vårt älskade mirakel.

Nu ser jag bara fram emot helgen som ska spenderas i Lönneberga hos mina älskade morföräldrar. ÄNTLIGEN(!) får jag åka dit och njuta av sommaren. Hoppas verkligen på bra väder. Dessutom blir det en hel dag i Vimmerby hos föräldrarna, med grillning på kvällen, det ska bli MUMS!

1 kommentar: