måndag 28 januari 2013

Helgen över och vardagen tillbaka

Helgen har varit helt fantastisk. Var hemma hos mina föräldrar så nu har lilla Zoe fått se hur det är hemma hos mormor och morfar. Inte för att hon verkade bry sig så mycket att hon inte var hemma, utan det var väldigt lugnt. Träffade underbara fina Avva också, som jag träffat igenom bloggvärlden. Första personen som jag träffar som jag träffat här igenom, kändes väldigt speciellt och jag hoppas jag hittat en riktigt bra vän. Var verkligen lätt att prata med henne och hade väldigt mycket gemensamt tyckte jag. Och dessutom hade hon en jätte söt son, som var rätt blyg men det var bara charmigt.

Märkte i Lördags kväll att lilla Zoe har sin första tand på väg, den har redan spruckit igenom lite. Hon är inte så gnällig över det, lite ibland och mest på kvällarna. Har fått börja med napp igen eftersom hon är väldigt tuttig, men det är bara gulligt när hon sitter med den. Så det har hänt mycket nu under kort tid. Hon kan dessutom sitta helt själv på golvet och leka nu, utan att ramla.

Och så var helgen över och det återgår till vardagen och tidig morgon. Kan faktiskt säga att det är extremt skönt att komma upp vid den här tiden och hinna vakna till ordentligt och känna att jag fått saker gjort innan jag ens räknar det som att dagen börjat. Klockan är inte ens åtta och jag har hunnit mata trollungen två gånger, ätit frukost och druckit tea. Dessutom har jag för ovanlighetens skull tittat lite på tv, lite nyheter och lite annat. Tände ljusen på vardagsrumsbordet och åt mackor, riktigt mysigt. Dessutom verkade Zoe tycka om det, så det är nog så jag får börja morgonen framöver.

Idag ska jag ta det väldigt lugnt eftersom min extrema huvudvärk från igår inte helt har försvunnit efter natten. Panodil fungerade inte och fästmannen kom till slut på att det var spänningshuvudvärk och jag kan inget annat än säga att den var hemsk. På vänster sidan från tinningen till lång bak i huvudet kändes det som någon tryckte fast mig i något, så hemskt var det och jag trodde aldrig jag skulle lyckas somna igår kväll. Men det gick, men den försvann inte helt. Så allt jag ska göra idag är Soc vid tio, tömma och fylla diskmaskinen och handla ikväll. Resten av dagen är sängen eller soffan min vän!

Zoe hos mormor och morfar
Zoe hos mormor och morfar
Zoe hos mormor och morfar

1 kommentar:

  1. Jag hoppas oxå att detta är/var början på en lång vänskap :)

    Fisen brukar vara blyg första gången/gångerna. Sedan är han som vanligt.

    Hoppas ni kom hem ordentligt :)

    SvaraRadera