tisdag 11 december 2012

Kokböcker

Jag älskar som sagt att laga mat, och även att jag bara äter vegetarisk lagar jag all min fästman mat. Utan att smaka den så älskar han den alltid, så jag måste göra något rätt. För ett tag sedan pratade jag med en person jag känner om kokböcker, hon hade 25 st och jag sa att jag hade 40 st, då tänkte jag på alla mina vegetariska och min fästmans vanliga.

Bara för skojs skull tänkte jag att jag skulle räkna dom nu när jag gjorde tea. Det visade sig att jag har 44 vegetariska kokböcker och han har 39 vanliga, detta är utan att räkna med några få bakböcker som finns också. Så sammanlagt har vi 83 kokböcker i detta huset, utan att några är dubbletter (förutom en kokbok jag har i olika upplagor så det skiljer lite på recepten, räknar inte det). Så om någon kommer och påstår att jag inte älskar att laga mat och allt som hör till, borde nog fundera om. Jag blev chockad kan jag säga och jag känner att jag har nog underskattat min glädje och kärlek till mat och matlagning.

1 kommentar:

  1. Wow vad imponerande! Min mormor hade vääääärldens bästa mest oansenliga vegkokbok men jag vet tyvärr inte vart den tog vägen. Inte heller minns jag hur den såg ut :-(. Jag minns bara att den var fantastisk. Något säger mig dock att den skulle kunna finnas på din hylla!

    SvaraRadera