tisdag 21 maj 2013

Alla nyanser av grått.

Ännu en grå start på dagen. Igår blev det bättre under kvällen så jag fick ta min promenad och fästmannen gjorde mig sällskap. Fick även ett jätte trevligt samtal på kvällen om att lilla trollungen har fått en dagis plats, tyvärr inte på något av dom jag ansökte om, utan ett helt nytt. Ligger så pass långt bort att jag får gå 40(!) minuter innan hon ska vara på plats och sedan små springa upp till skolan. Så jag kommer få gå iväg tio i sju varje morgon och jag börjar min skola vid åtta, så en timme av min morgon kommer endast bestå av promenad!

Kan väl visserligen vara en riktigt bra start på dagen, men för min mage som inte klarar stress eller att gå upp för tidigt kommer detta bli en kamp av dess like. Kommer antagligen få gå upp tidigt en månad innan för att kunna vänja magen vid kommande tidiga mornar. Så man kan ju säga att jag är rätt sur över att behöva gå så långt till dagiset, när jag ansökte om tre dagis som låg nära där vi bor och inte fick plats på något av dom. Känns förjävligt och jag vill nästan gråta..

1 kommentar:

  1. Men kan du inte ringa till dom och kolla om dwt verkligen inte finns någon chans att hon kan komma närmare hemmet.
    Då ni inte har något körkort och att det NÄSTAN tar en timme dit. Tänk om det skulle hända Zoe något allvarligt. (Inte ambulans allvarligt ) Och ni MÅSTE gå för att hämta.
    Det är ju värt ett försök iaf

    SvaraRadera