fredag 25 april 2014

Uppdatering.

Jag vet att jag är riktigt dålig på att skriva på min blogg, men det är så mycket lättare att bara ta en bild och dokumentera sitt liv på instagram eller skriva en liten text på facebook. Fast min man påpekar ofta att jag inte skriver här och jag känner själv att mina tankar börjar ta mycket plats i mitt huvud igen. Samtidigt har det blivit att jag lägger ner mindre tid på alla sociala medier sedan det blev för mycket och istället så pysslar jag med hemmet och familjen.

Roligaste just nu är att utrensningen har fått massor av fördelar så vårt stora förråd som innan fungerade som datorrum till bonussonen nu mera är förråd igen så där har allt hamnat som inte behöver tas fram så ofta. Det tråkiga med allt är dock att det jag rensat ut för att sälja har blivit liggande, det har stannat på den fronten och jag orkar inte riktigt ta tag i det eftersom det känns som bortkastad tid. I veckan var en secondhand butik här och hämtade galet mycket saker så det har blivit väldigt tomt i båda förråden. Dock återstår det en del som jag inte vill ge bort gratis utan helst sälja eftersom det har lite mer värde i, men när det inte går bra med det så ger jag gärna upp.

Jag tog en paus under tiden jag hade praktik och fokuserade bara på att lägga ut något ibland, fast det gick inget vidare.Har fått lite småsaker sålda, men inte speciellt mycket. Känner att det har börjat bli tråkigt då jag måste lägga upp samma saker om och om igen utan att någon visar intresse. Tänkte därför nu att jag har låtit det ligga på is 4-5 veckor och kanske om jag lägger upp det nu igen så funkar det. Återstår att se men jag ger inte upp ännu.

Vissa saker ska jag lägga upp på blocket och inte vara så snabb med att ta bort, utan det får ligga där tills tiden gått ut eller det blivit sålt.Nu ska jag inte babbla vidare om det tråkiga utan nu går vi över till det underbara att solen och värmen är här, vissa dagar är det mer vår och vissa dagar är det nästan sommar. Under påsken var vi hos mina morföräldrar i Lönneberga och värmen var så underbar att jag för första gången i mitt liv gick i jättekorta shorts eftersom min man tycker det passar mig. Har köpt två par och ska även idag hämta ett tredje par. Älskar att min man fått mig att inse att även jag kan gå i sådant och vara vacker. Dessutom peppade han mig med att när jag klagade om att jag är vit som ett lik, så är det bara fortsätta gå i shorts för då får jag färg. Han är underbar!

Balkongen har även den blivit rensad och städad, nu finns det massor med plats och jag vill ha nya möbler dit. Men eftersom dom nästa vår ska glasa in hela vår balkong och byta alla fönster och dörrar här, så återstår det att vänta med tills allt det är klart och vi kan inreda vår vackra balkong som kommer kunna användas året runt och bli som ett extra rum till vardagsrummet. Kommer älska att vara där ute sedan och har så fina planer för hur det ska se ut, det kliar i fingrarna av längtan tills jag får inreda den!

1 kommentar:

  1. Kolla upp loppisar i närområdet och. Fråga om du får ha ett bord där och sälja dina grejer? Det brukar finnas gott om såna på somrarna!

    SvaraRadera