söndag 4 januari 2015

Välkommen 2015!

Jag vet inte om jag skrivit så jätte mycket om min jobbiga period som varit under hösten, men den har i alla fall hängt i sig under julen och nyåret med. Även att jag känner klar förbättring med tanke på hur mycket jag tycker om allt detta kring jul, så har det ändå inte varit på topp. Därför har jag låtit min blogg vilat, inte suttit mycket vid datorn (ett annat skäl är att min laptop inte var på topp heller), utan jag istället läst mycket och gjort annat för att ta igen mig eftersom bara ta mig ut sängen varit jobbigt. 

Nu är det ett nytt år som betyder att det öppnar nya möjligheter. I alla fall så som jag ser det. Jag började året med att bestämma mig för att detta blir ett hälsosammare år på alla sätt. Inget socker, ingen skräpmat, tänka på vad jag stoppar i min kropp och röra på mig mer. Jag tycker det är på tiden att jag verkligen ser till att må bra fysiskt eftersom jag vet att det även påverkar mitt psykiska mående.

I morgon fyller jag i alla fall 23 år, kan inte riktigt fatta det eftersom jag fortfarande känner mig som en tonåring inuti. Hade i alla fall besök av mina föräldrar och min mormor i går, då jag i födelsedagspresent fick en ny laptop som jag vid denna stund sitter och skriver vid. Så nu ska jag bli mer aktiv på bloggen, för denna behöver inte sitta i laddaren konstant utan är faktiskt bärbar. Har även en surfplatta på väg hem till mig, så kan förhoppningsvis även skriva ifrån den ibland när jag inte känner för att ha datorn i knäet eller sitta vid skrivbordet.

Hur som helst så har år 2015 börjat bra och jag ska se till att fortsätta hålla det bra. Inga ursäkter och inget fusk, det är bara jag själv som får lida av det i slutänden ändå..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar