måndag 14 oktober 2013

Onda knän.

Hemsk dag för mina leder, alltså det är galet. Just idag är det mina knän som bråkar mest, cyklade med Zoe till en bekant förut eftersom jag skulle till vårdcentralen för att jag har så ont på min överarm eftersom jag bränt mig. Det var helt okej med den, men att cykla var olidligt. Även att det går snabbare så tror jag att idag och i morgon ska jag inte cykla något speciellt mycket utan försöka gå istället.

Folk på sjukhuset glodde massor när jag kom och gick eftersom jag antagligen såg ut som en gammal tant eftersom det är så smärtsamt att gå. Trapporna tog en jäkla tid att komma upp för, men det gick i alla fall. Trots att jag ville gråta flera gånger för att det är så jobbigt. Längtar till Onsdag då jag ska upp till röntgen och kolla mina händer, handleder, fotleder och knän. Ska bli skönt att eventuellt få ett svar på vad jag lider av, för det är hemskt att inte veta.

Så idag blir det väldigt stillasittande dag med så lite saker att göra som möjligt. Bara se film och mysa massor med älskade dottern antar jag. I morgon ska hon till skolan och då måste jag leta fram vinterjackorna i garderoben så då kommer jag få lida lite, men efter det ska jag vila så mycket som möjligt. Måste ta igen mig så mycket jag bara kan dom dagarna jag är hemma nu när jag har praktik, för det är hemskt som det är nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar